Transport gratuit de la 75€

Uleiuri esențiale

Uleiuri după aplicare

Pachete de economisire

Uleiuri doTERRA în Magnolio Shop România

✓ Transport gratuit de la 75 €
✓ Economisiți 25 % în calitate de client avantajos
✓ Livrare fără taxe vamale din depozitele oficiale doTERRA

Prin urmare, Magnolio

✓ Oferte unice și servicii personalizate pentru clienți
✓ Acces la ateliere exclusive de ulei (opțional)
✓ Peste 8 ani doTERRA Wellness Advocate

Avocatul doTERRA Wellness
Maja România Steagul României

Cele mai populare pachete de economii ale noastre

Pachete de economii doTERRA Pachete mici pentru toate tipurile de produse

Economisiți 26 %

Micuți multifuncționali
(doTERRA Family Essentials Kit)

229,32 169,62 €
DoTERRA Home Essentials

Economisiți 47 %

Mari jucători polivalenți
(doTERRA Home Essentials Kit)

590,34 € 309,69 €
Uleiuri pentru copii Roll-On doTERRA Kids Collection

Economisiți 30 %

Uleiuri pentru copii
(doTERRA Kids Collection)

213,36 € 147,31 €

Eficace cu puterea naturii

doTERRA este lider de piață în domeniul uleiurilor naturale pure de calitate medicinală și oferă o gamă extinsă de uleiuri strict testate în parfumuri minunate. Prin gama largă de produse din magazinul online Magnolio, doTERRA România dorește să vă sprijine în creșterea stării de bine și în stimularea sănătății dumneavoastră. Uleiurile noastre sunt produse pe baza celor mai recente descoperiri științifice și sunt de origine 100% naturală – complet lipsite de aditivi sintetici sau chimici. Acestea pot fi ingerate, aplicate pe piele sau pulverizate ca parfum de cameră.

Efectul uleiurilor doTERRA

Uleiurile noastre influențează organismul uman în multe moduri diferite. Astăzi, aromaterapia este folosită în multe țări pentru a face oamenii mai echilibrați și mai sănătoși. Există multe aplicații interesante pentru uleiurile de înaltă calitate de la dōTERRA. Uleiurile acționează asupra tuturor organelor senzoriale și pot fi absorbite prin piele, dar și prin nas. Acestea calmează sistemul nervos, pot ridica starea de spirit, revitaliza și chiar stimula sistemul imunitar. Uleiurile noastre, cu cea mai mare puritate și potență, au un efect holistic și susțin terapia de wellness într-un mod natural. Aceste uleiuri puternice au ajuns de mult timp în îngrijirea bolnavilor și a persoanelor în vârstă, unde s-au obținut deja rezultate impresionante prin utilizarea lor.

doTERRA Maja Aromatic

Noutăți

noutăți doTERRA

Pachete de economisire

Pachete de economisire

Amestecuri de uleiuri

Amestecuri

Rolul uleiurilor vegetale

Aceste uleiuri nu sunt parfumuri chimice, ci compuși subtili din rădăcini, scoarță, semințe, frunze, tulpini și flori – cu alte cuvinte, din componente vegetale pure. Compușii aromatici ajută plantele să își mențină ciclul de viață. Acestea le protejează de dușmani și atrag chiar insectele necesare pentru polenizare. Prin urmare, parfumul este cel mai eficient și, în același timp, cel mai simplu ajutor al acestora. Nu degeaba uleiurile vegetale sunt denumite sufletele parfumate ale plantelor, care ne sunt disponibile astăzi într-un spectru imens. Amestecurile individuale de uleiuri combină nenumărate substanțe biochimice. Suntem cu toții familiarizați cu uleiul de arbore de ceai, care se găsește acum în aproape toate gospodăriile, deoarece este un produs universal în ceea ce privește eficiența. De exemplu, în uleiul de trandafir au fost identificate 500 de substanțe biochimice diferite.

Cum se produce efectul uleiurilor?

Mirosul uleiului este transmis creierului de către simțul olfactiv prin intermediul sistemului nervos periferic. Își face drum prin intermediul receptorilor olfactivi (celulele olfactive) din mucoasa nazală și ajunge direct la creier, deoarece celulele ajung în sistemul limbic din creier. Fie că percepem mirosul de pâine proaspătă sau de ceva neplăcut, de fiecare dată are loc o reacție chimică. Avem o memorie olfactivă, motiv pentru care aceeași reacție este declanșată din nou și din nou atunci când celulele corespunzătoare recunosc un miros.

Fiecare parfum are un efect diferit

Uleiurile sunt cele care determină mirosul individual al fiecărei plante. O singură picătură de ulei într-un difuzor de parfum poate schimba complet corpul, îl poate readuce în echilibru și poate calma sufletul. Fiecare parfum are propriul efect individual. Rozmarinul, mandarinele și lemongrass revitalizează și împrospătează. Lavanda calmează, susține un somn sănătos și poate chiar reduce anxietatea. Eucaliptul, ghimbirul și menta au efecte antivirale, antibacteriene și uneori chiar antifungice. Parfumul de iasomie sau de vanilie creează o stare de bine. Mușețelul sau măghiranul pot avea un efect calmant. Unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale din magazinul doTERRA este uleiul de portocale, delicios de fructat.

Colaborarea unică a doTERRA

Maja Bauer Co-impact-sourcing doTERRA

Vetiver, o iarbă dulce haitiană, este un ulei minunat de împământare. Pentru ca acesta să se dezvolte pe deplin, trebuie să crească timp de un an. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost de obicei posibil, deoarece vetiverul crește în țări extrem de sărace. Pentru a-și putea întreține familiile, fermierii recoltau adesea planta mult mai devreme. De atunci, doTERRA a început să coopereze cu micii fermieri. Aceștia erau plătiți în avans pentru recolta lor. Li se permitea chiar să o păstreze dacă era distrusă de dezastre naturale. De atunci, fermierii au reușit să își întrețină familiile într-un mod rezistent la criză și să își trimită copiii la școală. Fundația doTERRA Healing Hands a construit, de asemenea, numeroase fântâni pentru a asigura aprovizionarea cu apă.

Ce simbioză minunată: noi primim un ulei de vetiver de cea mai bună calitate, iar fermierii pot duce o viață corect remunerată și apreciată.

doTERRA în familie

Uleiurile doTERRA de înaltă calitate oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă asigura bunăstarea fizică și emoțională, atât dumneavoastră, cât și familiei dumneavoastră. Puterea pură a naturii garantează o protecție optimă pentru bebeluși, copii mici, adolescenți și, bineînțeles, adulți. Bineînțeles, și animalele de companie sunt protejate în mod optim cu uleiurile valoroase de la doTERRA. Fie că sunteți în călătorie, la școală, la sport sau în viața de zi cu zi, uleiurile sunt un companion puternic în toate situațiile de viață. Colecțiile doTERRA Family Essentials Kit (doTERRA Family Essentials Kit) și doTERRA Home Essentials Kit (doTERRA Home Essentials Kit) reprezintă setul perfect pentru începători, deoarece conțin toate uleiurile și amestecurile de uleiuri importante pentru toate domeniile vieții.

doTERRA Magnolio Maja Lemon Tree

Colecția doTERRA Kids Collection, mai blândă și mai dulce, a fost dezvoltată special pentru copii. Acesta le oferă copiilor dumneavoastră un sprijin optim pentru provocările zilnice de la școală, din timpul liber și din viața de zi cu zi. Sub formă de roll-on-uri gata de utilizare, le puteți folosi oriunde și puteți proteja corpul, mintea și inima micuțului dumneavoastră cu parfumuri naturale puternice.

Ce mod mai bun de a-ți proteja familia decât cu forțele naturii în aceste vremuri tulburi?

O decizie simplă: doTERRA

Distilăm uleiuri de înaltă calitate din plante de primă clasă, pe care le obținem cu cea mai mare grijă de la fermieri și florari cu experiență. Fiecare ulei este supus unui control strict al calității în conformitate cu CPTG Certified Pure Tested Grade®. Această etichetă garantează materii prime de o calitate terapeutică pură, ceea ce înseamnă că acestea trebuie să îndeplinească un standard mult mai ridicat decât o simplă etichetă ecologică.

Suntem conștienți de responsabilitatea noastră ecologică și socială. Datorită contractelor individuale exclusive, plătim fermierii și cultivatorii lunar și nu la livrarea mărfurilor. Acest lucru este esențial, deoarece 80% din uleiurile de înaltă calitate provin acum din țările din lumea a treia. În schimb, fermierii ne garantează că vor recolta plantele doar atunci când va fi momentul potrivit. Acest termen poate varia de la o plantă la alta; în cazul vetiverului, de exemplu, este de 18 luni. Prin practicarea aprovizionării în condiții de co-impact, asigurăm o valoare adăugată pentru toate companiile implicate în lanțul de aprovizionare. De asemenea, punem în aplicare inițiative de dezvoltare socială specifice în cadrul companiilor și le sprijinim la nivel local.

Bucurați-vă de varietatea de neegalat a doTERRA

În magazinul online Magnolio veți găsi o selecție imensă de uleiuri doTERRA de înaltă calitate. Acestea sunt foarte ușor de utilizat și pot fi folosite chiar și de copii. Plantele pe care le selectăm pentru uleiurile noastre sunt recoltate exclusiv acolo unde acestea se găsesc în mod natural. De exemplu, iarba de iarnă provine din Nepal, iar lavanda noastră fină din Bulgaria. În doar 12 ani, am atins statutul de lider de piață la nivel mondial pentru uleiurile esențiale de calitate terapeutică. Peste 11 milioane de clienți din întreaga lume au încredere în doTERRA, iar numărul acestora crește în fiecare zi. Uleiurile noastre de înaltă calitate pot fi folosite pe piele sau în apa de baie fără probleme. Puteți umple camera cu parfumurile preferate folosind un difuzor. Indiferent de forma pe care o preferați, efectul este imediat perceptibil și se desfășoară la fel de bine în fiecare variantă.

Comandați uleiurile noastre de înaltă calitate direct din magazinul online Magnolio și bucurați-vă de avantaje atractive de preț în calitate de client Gold.

doTERRA Maja cu coș